Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ-ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-3.



Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα , πέρασε και το εμπόδιο του Αρη Θεοδωρακίου ο ΑΣ Πρόμαχοι κερδίζοντάς τον με 2-3.
Αποδίδοντας σε κάποιες περιόδους του αγώνα, ποδόσφαιρο αξιώσεων, οι πρωτοπόροι του ομίλου Πρόμαχοι, πήραν τη νίκη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα, όπως είναι η ομάδα του Άρη και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας στραμμένο το βλέμμα τους στον στόχο, που είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία.
Στο ορεινό Θεοδωράκι επικρατούσε δριμύ ψύχος και σε συνδυασμό με το βρεγμένο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες των δυο ομάδων υπερέβαλαν εαυτούς  και προσέφεραν στους λιγοστούς φιλάθλους πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ.
Μόλις στο 13' ο Νάνος σημείωσε το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 23' ο Μποιδάνης για τον Άρη.
Το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται , αφού ο Σέλκος σημείωσε το 1-2 στο 44', γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα σημερινά του γενέθλια.
Στο β΄μέρος οι ομάδα των Προμάχων απέδωσε κατά διαστήματα ποδόσφαιρο υψηλών απαιτήσεων , δικαιώνοντας την θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Έτσι ήρθε και το 1-3 στο 78' με γκολ που σημείωσε ο αρχηγός και ηγέτης των Προμάχων Αμπάρης.Το τελικό 2-3 σημείωσε στο 89' του αγώνα ο Γκέσος για τους γηπεδούχους.
Αξίζει να σημειώσουμε το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής εις βάρος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ήταν λάθος υπόδειξη, και το οποίο εκτέλεσε ο Μποιδάνης, αλλά ο σταθερότατος σήμερα τερματοφύλακας Χατζής  το εξουδετέρωσε μπλοκάροντας τη μπάλα.






























ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (Κτήμα Παπαντωνίου).

3 σχόλια :

ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ Η ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΩΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΧΩΡΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ Η ΘΕΡΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...