Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 360 ΜΟΙΡΩΝ!!!




ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ 360 μοίρες.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΑΒS ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΝΑΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, Η ΣΤΑ ΡΕΣΤΟΡΑΝΤ, Η ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ, Η ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ, ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Η ιστοσελίδα http://www.greecevirtual.gr/ δημιουργήθηκε για να σας <<περιηγήσει>> εικονικά, στα πανέμορφα νησιά της Δωδεκανήσου, μέσα από εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών και σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τους χώρους και τα τοπία από κάθε πλευρά τους, γυρίζοντας την εικόνα
με το ποντίκι σας, σε όποια κατεύθυνση θέλετε δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, συνοδευόμενη από τους φυσικούς ήχους του χώρου πού περιηγείστε!
Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα πρωτοποριακό εικονικό <<ξεναγό>> που σας ενημερώνει και σας ξεναγεί με εικόνα, βίντεο, ήχο (τον ήχο του κύματος , των γλάρων κλπ.) και σύντομες πληροφορίες για κάθε τόπο που επισκέπτεστε στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.
Μπορείτε να περιηγηθείτε στα σοκάκια και την εξοχή των νησιών ακόμα και το βράδυ, Κω, Ρόδου, Καλύμνου, Νισύρου, Πάτμου, Σύμης, Λειψών, Καρπάθου, Τήλου και Λέρου. Μπορείτε να περπατήσετε στην <<παλιά πόλη>> του κάθε νησιού, να μπείτε στα καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, να μελετήσετε ιερούς χώρους και μουσεία, να αισθανθείτε το βαθύ μυστήριο της Μονής της Πάτμου, και την έκλυση αδρεναλίνης στο σπήλαιο της Καλύμνου και να διαλέξετε την παραλία που θα βουτήξετε!
Μπορείτε να δείτε την Αθήνα με τις γειτονιές της, την Έδεσσα με τους καταρράκτες της, τα Λουτρά Πόζαρ στο Λουτράκι στην Αριδαία και την Χαλκιδική με τις κρυστάλλινες παραλίες της!
Η ιστοσελίδα είναι ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό project του δημιουργικού γραφείου ΚΙΝΗΤΡΟ της Κω, αποτέλεσμα μιας ορεξάτης καλλιτεχνικής παρέας η οποία συνεχώς ανεβάζει νέους όμορφους τόπους και πόλεις της πανέμορφης Ελλάδας μας.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ



ΠΗΓΗ...http://mysatelite.wordpress.com


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...