Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΥΝΗΓΟ.


agriogourouno skotose kynigo sto volo 1 315x236 Αγριογούρουνο σκότωσε κυνηγό στο Βόλο
Τελευταίο κυνήγι ήταν δυστυχώς το σημερινό για έναν 60χρονο κυνηγό στην περιοχή της Α. Γατζέας, ο οποίος κατά την διάρκεια του κυνηγιού δέχθηκε επίθεση από τρομαγμένο αγριογούρουνο.
Το ζώο τραυμάτισε σοβαρά τον άντρα στην κοιλιά και ο 60χρονος ξεψύχησε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα όπως γράφει το e-volos.gr, ο 60χρονος που ήταν κάτοικος Αγ. Γεωργίου Νηλείας, δέχτηκε την επίθεση του αγριογούρουνου το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρέα με άλλους κυνηγούς, κυνηγούσε στην περιοχή της Άνω Γατζέας.
Ο 60χρονος μεταφέρθηκε άμεσα από τους υπόλοιπους κυνηγούς με Ι.Χ. μέχρι την Αγρία Βόλου, απ’ όπου γύρω στις 2 παρά το μεσημέρι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι προσπάθεια των γιατρών, αν και υπεράνθρωπη, δεν στάθηκε ίκανη να κρατήσει στη ζωή τον 60χρονο, ο οποίος υπέκυψε στο σοβαρότατο τραύμα του…



ΠΗΓΗ...http://troktiko.eu

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...