Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΤΟΥΣ TROLL "ΦΙΛΟΥΣ" ΣΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK.


Το trolling όπου κι αν γίνεται δεν το συμπάθησε κανείς, πόσο μάλλον αν γίνεται σε σας και μάλιστα από κάποιον “φίλο” σας στο Facebook. Θα σας...
εξοργίσει θα σας βγάλει έξω από τα ρούχα σας και σεις θα αδυνατείτε να αντιδράσετε καθώς είναι πια γνωστό ότι τα trolls “τρέφονται” με τις απαντήσεις του θύματος. Χμμ, δεν μπορείτε να αντιδράσετε; Μάλλον δεν έχετε διαβάσει το άρθρο του BuzzFeed που έχει ανακαλύψει ένα αρκετά αποτελεσματικό αλλά και “μαύρο” τρόπο που θα σας απαλάξει από κάθε είδους ανεπιθύμητο “φίλο”. 

Ο απλός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος απομάκρυνσης των trolls από την λίστα των φίλων σας αναφέραμε ότι είναι “μαύρος”, κυριολεκτικά όμως αφού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναφέρετε στο Facebook ότι έχασαν τη ζωή τους. 
Πως γίνεται αυτό;,
 Υπάρχει μια σελίδα από το Facebook για να κάνετε “memorialized” ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή και οι συγγενείς δεν επιθυμούν να υπάρχει η σελίδα τους. Η ιστοσελίδα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ζητάει πολύ λίγα στοιχεία, όπως το ονοματεπώνυμο, το email, το url από το timeline και δημοσιευμένο κάπου στο internet το ατυχές γεγονός. Το Facebook πάνω στο τελευταίο δεν ζητάει τρανταχτές αποδείξεις, αυτό συμαίνει ότι αν κάνετε search στο Google με το όνομα του ανθρώπου που θέλετε να ξεφορτωθείτε και την λέξη “obituary” δίπλα σίγουρα θα σας έρθουν αποτελέσματα με urls αποδείξεις για το Facebook.
 Περιτό να αναφέρουμε ότι δεν εγκρίνουμε τέτοιου είδους αστεία καθώς υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι που μπορείτε να διασκεδάσετε σε βάρος των φίλων χωρίς να τους κάνετε τόσο μεγάλη ζημιά.
 Πιστεύουμε βέβαια ότι ήδη το Facebook θα έχει αρχίσει να παίρνει μέτρα για να εξασφαλίσει ότι η διαδικασία είναι ασφαλής.





ΠΗΓΗ...http://iguru.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...