Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2013-2014


Σε  συνέχεια  της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3403/11-2-2013 προσκλήσεως του Δημάρχου  Αλμωπίας προς φορείς, συλλόγους και οργανώσεις,
που εδρεύουν στα όρια του Δήμου, καθώς επίσης και σε δημότες,  προκειμένου να εκδηλώσουν  το ενδιαφέρον  τους, για  συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, που πρόκειται να   συσταθεί  στο Δήμο για την περίοδο 2013-2014,  βάσει των διατάξεων του άρθρου  76   του Ν. 3852/2010, σας γνωστοποιούμαι ότι  η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων  παρατείνεται μέχρι και την  Τρίτη   5  Μαρτίου 2013.
         Παρακαλούνται όσοι  ενδιαφέρονται, να καταθέσουν αίτηση στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου  του Δήμου, στο ισόγειο του Δημοτικού καταστήματος, όπου υπάρχουν και σχετικά έντυπα αιτήσεων.

         Οι  φορείς να προτείνουν, με σχετικό έγγραφό τους, προς  το Δημοτικό Συμβούλιο, τους  εκπροσώπους του φορέα τους (έναν τακτικό και έναν αναπληρωτή), με τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας,  Fax ή email), για να συμμετάσχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

          Η παρούσα ανακοίνωση να τοιχοκολληθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, να αναρτηθεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου και να αποσταλεί με email  σε όλες τις τοπικές εφημερίδες.



Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

ΠΑΣΟΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...