Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η συνεχής βροχόπτωση, που μαίνεται όλη μέρα σήμερα 25/2 ανησυχεί ιδιαίτερα τους κατοίκους των Προμάχων .
Ήδη η στάθμη των νερών του δυτικού ξεροπόταμου, έχει ανεβεί επικίνδυνα και σε συνδυασμό με το λιώσιμο του άφθονου χιονιού στα γύρω βουνά, καθιστά την κατάσταση επικίνδυνη.
Πληροφορίες που ήρθαν αυτή τη στιγμή στα "Π.Ν." αναφέρουν , ότι τα ορμητικά νερά "έσπασαν" την αυτοσχέδια σιδερένια γέφυρα που υπάρχει στον ξεροπόταμο "ΣΟΥΣΊΤΣΑ" και η προσπέλαση του ποταμού είναι αδύνατη.
Είναι νωπές οι μνήμες των κατοίκων από την μεγάλη καταστροφή που προκλήθηκε πριν λίγα χρόνια στον δυτικό περιφερειακό και όλοι προσεύχονται να μην επαναληφθούν εκείνες οι τραγικές εικόνες.
Για άλλη μια φορά βγαίνει στην επιφάνεια το χρόνιο αίτημα των κατοίκων να γίνει επιτέλους ένα σωστό έργο, που θα "ασφαλίσει" και θα θωρακίσει το χωριό από τον κίνδυνο της πλημμύρας. Ένα έργο  με σωστές γέφυρες και πλευρικές θωρακίσεις στις όχθες κατά μήκος του ποταμού.
Αυτή την ώρα μαίνεται σφοδρή καταιγίδα με βροντές και πολύ όγκο νερού, γεγονός, που θα πρέπει να σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες υπηρεσίες και να στείλουν κάποιο συνεργείο επιφυλακής.

4 σχόλια :

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δεν νομιζω στο Γαρεφι να εχει προβλημα ο χειμαρος διοτι εκει το ποταμι ειναι καθαρισμενο

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...