Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ OLLY MOSS !!!

Τα χρυσά αγαλματίδια του Olly MossΣε μια απίστευτη αφίσα ο Βρετανός ξανασχεδίασε όλα τα Όσκαρ

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Ο Βρετανός καλλιτέχνης Olly Moss εντυπωσιάζει με τους… επανασχεδιασμούς αφισών ταινιών, ενώ πολλές από τις δουλειές του έχουν φιλοξενηθεί στο περιοδικό Empire.
Πέρα από τις απίστευτες δημιουργίες του που μπορείτε να δείτε εδώ, ο Olly Moss πρόσφατα συνεργάστηκε με την αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου σε ένα πρότζεκτ, όπου επανασχεδίασε όλα τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας από το 1927 μέχρι σήμερα!

Η επίσημη αφίσα που δημιουργήθηκε διαθέτει ένα σχέδιο του Olly Moss για κάθε ταινία ξεχωριστά. Δείτε πρώτα μερικά από τα χρυσά αγαλματίδια που σχεδίασε ο Moss και στη συνέχεια απολαύστε όλο το έργο του πατώντας πάνω στην αφίσα για μεγέθυνση.







  Δείτε εδώ ξεχωριστά το κάθε σχέδιο του Olly Moss για τις 85 ταινίες.
 
 
 
ΠΗΓΗ... http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...