Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: «Δέσμευση Δένδια, να εξετάσει την πρόταση του βουλευτή για επιπλέον μοριοδότηση των υπηρετούντων στις Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις»

Ως γνωστόν, ο Γιώργος Καρασμάνης με Ερώτησή του στη Βουλή (24/01/2013), την οποία είχαν συνυπογράψει 44 ακόμη Βουλευτές, ζητούσε από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη: Να δοθούν πρόσθετα κίνητρα στους αστυνομικούς που υπηρετούν στις Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ κλπ), και να υπάρξει πρόβλεψη χορήγησης επιπλέον μορίων για κάθε έτος παραμονής του αστυνομικού στη ίδια υπηρεσία, καθώς και η δυνατότητα άμεσης μετάθεσης σε περίπτωση τραυματισμού και μακράς νοσηλείας του.

Με την απάντησή του, ο Υπουργός κ. Δένδιας, αναγνωρίζει την ανάγκη περαιτέρω βελτίωσης του υφιστάμενου νομικού πλαισίου που ρυθμίζει τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του αστυνομικού προσωπικού και παράλληλα δεσμεύεται ότι «…θα εξεταστεί και η διαλαμβανόμενη στην ερώτηση πρόταση για επιπλέον μοριοδότηση των υπηρετούντων στις Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις αστυνομικών».

Επιπλέον στην απάντηση του Υπουργού αναφέρεται ότι, πέραν των τακτικών μεταθέσεων του αστυνομικού προσωπικού, προβλέπονται και έκτακτες μεταθέσεις, οι οποίες διενεργούνται οποτεδήποτε κι ανεξάρτητα από των αριθμό μορίων και του χρόνου παραμονής στην ίδια περιοχή μετάθεσης του αιτούντος, για λόγους υγείας ή σοβαρού συμβάντος που αφορούν στον ίδιο ή σε μέλος της οικογενείας του.



ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ                                                                                 25/02/2013

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...