Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ "MAN" ΤΟΥ STEVE CUTTS !

Το εκπληκτικό


Στο βίντεο του Steve Cutts, "ΜΑΝ" παρακολουθούμε τη μάταιη και παρασιτική πορεία της μοναδικής παραφωνίας των ειδών του πλανήτη, του ανθρώπου.

Η μουσική είναι από το In the Hall of the Mountain King του Edvard Grieg.


Παρακολουθώντας το "ΜΑΝ" θυμήθηκα την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη του Πράκτορα Σμιθ για την ανθρωπότητα, στο πρώτο μέρος της εκπληκτικής τριλογίας "The Matrix".



"Θα ήθελα να μοιραστώ μια "αποκάλυψη" που μου φανερώθηκε στο χρόνο που βρίσκομαι εδώ. Μου ήρθε όταν προσπάθησα να ταξινομήσω το είδος σας και συνειδητοποίησα, ότι στην πραγματικότητα, δεν ανήκετε στα θηλαστικά. Κάθε θηλαστικό, αναπτύσσει ενστικτωδώς μια φυσική ισορροπία με το περιβάλλον στο οποίο ζει, αλλά εσείς οι άνθρωποι, δεν το κάνετε. Μετακινείστε σε μια περιοχή και πολλαπλασιάζεστε συνεχώς, μέχρι κάθε φυσικός πόρος της περιοχής να εξαντληθεί πλήρως και τότε... ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσετε, είναι να μετακινηθείτε σε άλλη περιοχή. Υπάρχει.. ακόμα ένας οργανισμός σε αυτό τον πλανήτη, που ακολουθεί ακριβώς το ίδιο μοτίβο. Γνωρίζεις ποιος είναι αυτός; Ο ιός. Οι άνθρωποι είναι μια ασθένεια, ένας καρκίνος για αυτό τον πλανήτη"




ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...