Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ-ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3-4



Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο της Πολυκάρπης μεταξύ της τοπικής Ένωσης πολυκαρπιακού-Μοναστηρακίου και του ΑΣ Πρόμαχοι.
Ήταν ένας αγώνας, που τα είχε όλα. Φάσεις, γκόλ, ανατροπές και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις.
Και οι δυο ομάδες κατέβηκαν με πολλές ελλείψεις και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου το παιχνίδι ήταν με πολλά λάθη και από τις δυο πλευρές.
Πρώτο ημίχρονο..
Την υπεροχή στο πρώτο μέρος το είχαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι επικράτησαν σε όλους τους τομείς και οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές τους, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους.
Οι Πρόμαχοι έπαιξαν ασύνδετα και νωχελικά και με αρκετά κενά στην αμυντική κυρίως διάταξη.
Στο 4’ ο Νάνος απειλεί την εστία του Μποζίκη, αλλά το σουτ που επιχειρεί, φεύγει λίγο έξω.
Το 0-1 γίνεται στο 6’ από τον Άτζο, όταν δέχτηκε μπαλλιά από τον Νάνο.
Στο 13’ η Ένωση χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Τουτουκτσή, το σουτ του οποίου φεύγει λίγο άουτ.
Ο ίδιος παίκτης στο 14’ πιάνει δυνατή κεφαλιά , η οποία καταλήγει άουτ.
Στο 16’ ο Κόγιος για τους Προμάχους αστοχεί να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 17’ σε ανατροπή μέσα στην περιοχή των Προμάχων του Τζίνο.
Το 1-1 έκανε ο Ασλανίδης , όταν δέχτηκε μπαλιά από τον Τουτουκτσή στο 25’. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον επόπτη, ισχυριζόμενοι , ότι ο σκόρερ έφυγε από θέση  οφ-σάιντ.
Στο 29’ ο Ασλανίδης και πάλι γράφει το 2-1 , κάνοντας την ανατροπή. Και σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ.
Συνέχεια των ευκαιριών για την Ένωση στο 35’ και στο 42’ πάλι με τον Ασλανίδη , αλλά  ο τερματοφύλακας Χατζής ήταν σε καλή μέρα και εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.
Δεύτερο ημίχρονο..
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά για να χτυπήσουν το παιχνίδι και με πολλές εσωτερικές αλλαγές, προσπάθησαν  να επιβάλλουν το ρυθμό τους.
‘Ετσι στο 46’ ο Κόγιος πιάνει κεφαλιά , αλλά φεύγει λίγο αουτ.
Το 2-2 γίνεται από τον Νάνο στο 55’ με χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Προίκος, όταν ανατράπηκε από δυο αμυντικούς της Ένωσης.
Ο Ασλανίδης κάνει το χατ-τρικ στο 57’ , όταν επωφελείται μιας σύγχυσης στην άμυνα των Προμάχων σημειώνοντας το 3-2.
Στο 67’ μετά από επέλαση του Άτζου και μπαλιά πάσα στον Νάνο, ο δεύτερος  από θέση τετ α τετ  επιχειρεί σουτ, που εξουδετερώνει ο Μποζίκης.
Οι φιλοξενούμενοι πιέζουν για να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι και χάνουν σημαντικές ευκαιρίες στο 75’ με τον Σαμσούρη και στο 80’ με τον Νάνο.
Το 3-3 σημειώνει ο Νάνος στο 85’ , όταν σε μια αντεπίθεση των Προμάχων πιάνει ένα σουτ-πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Μπροστά στο φάσμα της πλήρους ανατροπής, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με όλες τους τις δυνάμεις, και στις καθυστερήσεις του αγώνα , κατάφεραν με τον Νάνο να πάρουν την νίκη με 3-4  και τους τρεις βαθμούς , επιβεβαιώνοντας την πρώτη θέση που κατέχουν στη βαθμολογία.
Από την καλοστημένη ομάδα της Ένωσης διακρίθηκαν ο σκόρερ Ασλανίδης, ο Ζαφειρίου, ο Τζίνο, ενώ κορυφαίος ήταν ο Τουτουκτσής ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας.
Από τους φιλοξενούμενους,  που δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους,  διακρίθηκαν ο σκόρερ Νάνος , ο Σαμσούρης, ο  Άτζος και ο Πουσίνης η μετακίνηση του οποίου από την άμυνα στον χώρο του κέντρου, έδωσε πνοή στην ομάδα και τις κατάλληλες πάσες για να έρθουν τα γκολ.
Η διαιτησία του κυρίου Ατζαμιδάκη ήταν μέτρια, ο βοηθός του Σινάπης ελέγχεται σε αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις , ενώ η βοηθός Ελευθεριάδου ήταν αλάνθαστη.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΥ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
Μποζίκης
Τζίνο
Καρυπίδης
Πεταλίδης
Χατζηιορδανίδης Β
Τουτουκτσής
Ψωμιάδης
Νασούφης-Χατζηιορδανίδης-Καζάνης
Καλαιτζής
Ζαφειρίου
Ασλανίδης
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Πετρόπουλος

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χατζής
Κωστινάς
Πουσίνης
Νάνος Ν.
Προίκος
Άτζος
Σαμσούρης
Σέλκος
Νάνος
Κόγιος
Σατζάκης
 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Κοβάτσης (Κανιέμπα).








































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...