Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Νέο επίτευγμα! Η Ελλάδα στις επτά χώρες με τα χειρότερα σλόγκαν για εθνικούς προορισμούς!

Νέα μεγάλη διάκριση για τη χώρα μας, αυτή τη φορά στον τομέα του τουρισμού. Ο λόγος, για το περιβόητο σλόγκαν "You in Greece", το οποίο οι συντάκτες του CNN travel συμπεριέλαβαν στη λίστα με τα 7 χειρότερα σλόγκαν που αφορούν εθνικούς προορισμούς.

"Έχουν την Σαντορίνη και το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι το "Υοu are here"; Ναι, είσαι, ή για την ακρίβεια θα ήσουν αν δε σε είχε αποθαρρύνει αυτό το γραμματικά προκλητικό τουριστικό σλόγκαν!", αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ενώ θέτουν και τα εξής ερωτήματα:

-Αν υποθέσουμε ότι είμαστε ήδη για διακοπές στην Ελλάδα, με ποιο τρόπο προσπαθεί το συγκεκριμένο σλόγκαν να μας προσελκύσει ή να μας ενθαρρύνει να μείνουμε περισσότερο; Τι ακριβώς διαφημίζει;

-Μήπως το σλόγκαν βοηθάει τους τουρίστες που βρίσκονται στα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων και δεν ξέρουν σε ποιο κράτος βρίσκονται; Του λέει ας πούμε του τουρίστα, είσαι εδώ. Μην μπερδεύεσαι.


Πολλά μπράβο στα παιδιά στο Υπουργείο Τουρισμού, αξίζουν και το τελευταίο ευρώ.




ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...