Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ.

 Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ Έρχονται καταιγίδες και χιόνια
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Πέμπτη κυρίως στη δυτική και βόρεια χώρα.
Ειδικότερα αύριο Πέμπτη, περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανώς στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρές. Οι νότιοι άνεμοι θα φθάνουν τα 7 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά τα 9 μποφόρ.
Την Παρασκευή, παρά τη μικρή εξασθένηση των φαινομένων, έντονες κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στα δυτικά, τα βόρεια καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας



ΠΗΓΗ...http://troktiko.eu

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...