Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013



Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε  στη Βουλή στις 10/04/2013 υπόμνημα του ΤΟΕΒ Κρύας Βρύσης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αναφορικά με την άρση του μέτρου απαγόρευσης καλλιέργειας αραβοσίτου για την καλλιεργητική περίοδο 2013.
Όπως επισημαίνεται στο κατατεθέν υπόμνημα, οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων 2 μηνών έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους αγρότες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι αδυνατούν να προετοιμάσουν τα πλημμυρισμένα χωράφια τους προς καλλιέργεια, ενώ και όσοι τα έχουν σπείρει με καλλιέργειες εποχής, όπως αρακά και ζαχαρότευτλα, τις έχουν χάσει λόγω της παρατεταμένης και συνεχούς βροχόπτωσης.
Ως εκ τούτου, εάν τα χωράφια αυτά δεν σπαρθούν με αραβόσιτο θα παραμείνουν χέρσα, γεγονός που θα επιτείνει περαιτέρω την οικονομική δυσπραγία που ήδη βιώνουν οι αγρότες της περιοχής.
Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Καρασμάνης ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό την άρση του μέτρου της απαγόρευσης καλλιέργειας αραβοσίτου για την καλλιεργητική περίοδο 2013, προκειμένου να επιβιώσουν οικονομικά οι συγκεκριμένοι αγρότες.





ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2013        
  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...