Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΟΙ DEPECHE MODE ΣΤΟ TERRA VIBE PARK.


Έφηβοι, πενηντάρηδες και γονείς με τα παιδιά τους στη συναυλία στη Μαλακάσα

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και από διάφορα μέρη της Ελλάδας, άλλοι έχοντας ταξιδέψει με πούλμαν, άλλοι με ιδιωτικά αυτοκίνητα αλλά και από πιο κοντινούς προορισμούς με μοτοποδήλατα, παραβρέθηκαν χθες στο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τη συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Oι πόρτες άνοιξαν χθες στις 18:30 για να υποδεχτούν τους χιλιάδες φαν του συγκροτήματος, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την περιοχή από νωρίς, καθώς τα περισσότερα εισιτήρια είχαν προπωληθεί εδώ και μήνες. 


Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν στηθεί από νωρίς στις κλειστές -μέχρι εκείνη την ώρα- πύλες, ενώ αρκετοί θεατές ταλαιπωρήθηκαν επειδή υπήρχε πρόβλημα με το μηχάνημα που «διαβάζει» τα barcode στα εισιτήρια με αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα να στοιβάζονται στην είσοδο του χώρου. 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε σχετικά γρήγορα καθώς οι διοργανωτές άνοιξαν και μια δεύτερη είσοδο προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και να μην υπάρξουν προβλήματα. 

Ανάμεσα στους θεατές έβρισκε κανείς έφηβους αλλά και πενηντάρηδες, πολλούς γονείς με τα παιδιά τους που ήθελαν να τους «μυήσουν» στη μαγεία της ηλεκτρονικής μουσικής και οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους γι αυτήν τη μεγάλη συνάντηση. Μία συνάντηση την οποία το κοινό περίμενε τρία χρόνια, καθώς η τότε προγραμματισμένη συναυλία τους ακυρώθηκε λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή Ντέιβ Γκάχαν.


Για περίπου δυόμιση ώρες, κοινό και συγκρότημα δεν έπαψαν να τραγουδούν και να χορεύουν. Ο frontman του συγκροτήματος Ντέιβ Γκάχαν, χαιρέτισε το κοινό στα ελληνικά και εκείνο ανταποκρίθηκε με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Οι Ντέιβ Γκάχαν, Μάρτιν Γκορ και Άντι Φλέτσερ, θα συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι, καθώς θα δώσουν συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες με πάνω από 1,5 εκατ. θεατές, και θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στη Βόρεια Αμερική.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...