Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.


Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ
Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το γνωστό ρητό στο φεστιβάλ Πόζαρ, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην ειδυλλιακή περιοχή των λουτρών Λουτρακίου του δήμου Αλμωπίας.
Ο τοπικός σύλλογος νέων Λουτρακίου, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός του φεστιβάλ, με τα δεκάδες μέλη του, τους πάμπολλους εθελοντές, τους χορηγούς και την πλειοψηφία των κατοίκων και των τοπικών φορέων, διοργάνωσε το καλύτερο πολιτιστικό-πολιτισμικό φεστιβάλ, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Αλμωπία.
Χιλιάδες επισκέπτες συνέρρευσαν στην περιοχή, από τα γύρω χωριά, αλλά και από περιοχές εκτός νομού, για να πάρουν μέρος σε ένα ξέφρενο πανηγύρι της νεολαίας και να παρακολουθήσει μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τους Πορτοκάλογλου, Πλιάτσικα, Ματιάμπα, Baildisa και Locomondo.
Η οργάνωση ήταν πολύ  καλή σε όλους τους τομείς και όπου παρουσιάζονταν μικροπροβληματάκια, οι δεκάδες εθελοντές έσπευδαν να τα τακτοποιήσουν. Υπήρχαν  εκτός από τα καθιερωμένα ποτά και σάντουιτς, ομάδα πρώτων βοηθειών, ομάδα υποδοχής καθώς και ομάδα πληροφοριών και καθαριότητας.
Η νεολαία της περιοχής , αγκάλιασε με θέρμη το φεστιβάλ και έκανε με την βροντερή παρουσία της  να "βουλιάξει" η περιοχή των λουτρών, δείχνοντας έτσι τη δίψα της για ποιοτικές και πλούσιες παραστάσεις, που σπάνια διοργανώνονται στην επαρχία μας.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον σύλλογο νέων Λουτρακίου ,γιατί τολμάει να κάνει άλματα, και με την μεθοδικότητα, που τον διακρίνει πάντα καταφέρνει να ανεβάζει τον πήχη όλο και πιό ψηλά.
Δείτε φωτογραφίες από το φεστιβάλ, φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο 























Δείτε κι άλλες εκατοντάδες  φωτογραφίες από τον ίδιο καταπληκτικό φωτογράφο 
ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

2 σχόλια :

Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια ανήκουν αποκλειστικά στους νέους του Λουτρακίου.
Μακάρι να τους μιμηθούν και άλλοι.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...