Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.


Μία εκπληκτική εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να δείτε βαμμένους τους τοίχους διάφορων δωματίων με τα χρώματα που σας αρέσουν και όχι μόνο.

Οι περισσότεροι άντρες επειδή δεν έχουν συγκεκριμένη άποψη για το πώς θέλουν να είναι η διακόσμηση του σπιτιού τους, μιας και το μόνο που τους απασχολεί είναι που θα βάλουν την τηλεόρασή τους, αφήνουν όλη την διακόσμηση του σπιτιού αλλά και τα χρώματα των τοίχων στα χέρια των συντρόφων τους ή απλά στη μοίρα…

Το site διακόσμησης HouseBeautiful διαθέτει μία εκπληκτική εφαρμογή η οποία μπορεί και προσομοιώνει όλα τα χρώματα που θα μπορούσατε να βάψετε ένα δωμάτιο live για να μπορέσετε να πάρετε μία γεύση του πως θα είναι το σπίτι αν το βάψετε σε ένα χρώμα που σας αρέσει και να αποφασίσετε τελικά αν θα έρθει ο μπογιατζής να το κάνει πραγματικότητα ή όχι…

Επίσης όσοι είναι περίεργοι και θέλουν να κάνουν περισσότερες αλλαγές στο σπίτι τους μπορούν να πάρουν κάποια ιδέα για τη διακόσμηση όλων των χώρων του σπιτιού τους καθώς και συμβουλές για το design, έξυπνες λύσεις και προτάσεις, τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...