Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Click on the slide!
Σοκ στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από μία μερίδα, υποτίθεται οπαδών της Εθνικής Ελλάδος. Την ιερή ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού μας ύμνου στον αγώνα με τη Λετονία, ύψωσαν το δεξί χέρι και χαιρετούσαν ναζιστικά...
Πραγματικό σοκ προκάλεσε στο γήπεδο Καραισκάκη μια μερίδα, υποτίθεται οπαδών της Εθνικής Ελλάδος.
Τι έκαναν;

Την ιερή ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού μας ύμνου, ύψωσαν το δεξί χέρι και χαιρετούσαν ναζιστικά.

Προφανώς σε αυτή την - ευτυχώς - μικρή μερίδα οπαδών, δεν έχει μάθει κανένας την ελληνική ιστορία και τι έχει περάσει ο λαός μας από τις θηριωδίες των ναζί...

Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι το γήπεδο δεν είναι χώρος για εξωτερίκευση των πολιιτκών και άλλων πεποιθήσεων, πόσο μάλλον ένας αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, τον οποίο παρακολουθούν εκτός των άλλων και μικρά παιδιά. 

Ίσως θα πρέπει οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν ακόμη υπάρχουν κάποιοι που νοιάζονται γι' αυτό, να σκεφτούν να αλλάξουν το σύστημα διαχείρισης των εισιτηρίων και ο έλεγχος να αρχίσει πλέον από την επίσημη αγαπημένη...

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να ελεγχθούν αυτοί ο ανεγκέφαλοι και να σταματήσει μία τέτοια κατάσταση που μόνο κακό μπορεί να κάνει στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι αγώνες της Εθνικής ομάδας ήταν οι μόνοι που πλέον μπορεί ένας πατέρας να πάρει μαζί του το παιδί του...

Μην τα διαλύσουμε όλα...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...