Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ο.Σ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΖΕΝΑ-ΠΙΝΟΒΟ!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάσχιση της κορυφογραμμής Τζένας - Πινόβου από μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου.
 Τα 7 θαρραλέα μέλη του συλλόγου ξεκίνησαν από το χωριό Νότια το Σάββατο το πρωί, κατασκήνωσαν στην περιοχή "κοιλάδα των βράχων" του όρους Πινόβο το Σάββατο το βράδυ και κατέληξαν στο χωριό Βορεινό μετά από συνολικά περίπου 25 ώρες πεζοπορίας.
 Το τολμηρό αυτό εγχείρημα, απ' όσο γνωρίζουμε, πραγματοποιείτε για πρώτη φορά από πεζοπόρους. Η διαδρομή αποτελεί ένα πραγματικό παράδεισο ομορφιάς και η πορεία πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο μέρος της στην συνοριογραμμή Ελλάδας - FYROM. 

Τα υπόλοιπα μέλη του ΕΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ πραγματοποίησαν κοινή πεζοπορία με τον ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου από το χωριό Αετοχώρι μέχρι την κορυφή Βίσογκραντ (2150μ.)

Την επόμενη Κυριακή ο σύλλογος οι δραστηριότητες του Συλλόγου περιλαμβάνουν ποδηλασία στην περιοχή Μεγάλα Λιβάδια στο Όρος Πάικο και πεζοπορία στην ίδια περιοχή για όσους επιθυμούν.
 Η διαδρομή είναι εύκολη και θα διαρκέσει 3-4 ώρες.
Τηλέφωνα για πληροφορίες:
Κοντόπουλος Θανάσης : 6985968754 

Σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 21:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου στα γραφεία του.

Η Ορεινή Αλμωπία είναι πανέμορφη. Ελάτε να τη γνωρίζουμε μαζί!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γραφεία : Γ. Αβέρωφ 5 (Στενό ΔΕΗ) Αριδαία
Ώρες λειτουργίας : Κάθε Τετάρτη 21:00 μ.μ. - 23:00 μ.μ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6976979137
Ηλεκτρονική Σελίδα : www.eosa.gr
Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : eosaridaias@hotmail.com





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...