Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.


Με έντονους ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ έχοντας βασικό στόχο μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.
Φυσικά συνεχίζει να αγωνίζεται και στον θεσμό του κυπέλλου, εκμεταλλευόμενη τους δυνατούς αγώνες για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του βασικού κορμού της ομάδας.
Για σήμερα Τετάρτη είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Δωροθέας στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ και ο προπονητής Κ. Καρυπίδης αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Ο αρχηγός της ομάδας Γ.Αμπάρης μας δήλωσε ότι υπάρχει όμορφο κλίμα στην ομάδα και όλοι μαζί μοχθούν για την απόκτηση άψογης φυσικής κατάστασης, η οποία είναι απαραίτητη για το επερχόμενο δυνατό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα ο σοβαρός τραυματισμός του "κανονιέρη" της ομάδας Γ.Νάνου καθώς και του μικρού Γ. Τανούρη που και οι δυο έχουν πρόβλημα με τον αστράγαλό τους.

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εργάζονται στις υλοτομίες, σε μια πολύ βαριά εργασία, εν τούτοις σχεδόν όλοι δίνουν το παρών στις προπονήσεις, δείχνοντας τη θέλησή τους να βοηθήσουν την ομάδα.
Τα δυο φιλαράκια Δ. Ρατσίτσκας και Γ. Προίκος μας δήλωσαν ότι θα δηλώσουν παρόντες στο σημερινό φιλικό και μας υπενθύμισαν-πράγμα που επιβεβαιώσαμε- ότι η ομάδα μας είναι αήττητη σχεδόν ένα χρόνο.Έχει να ηττηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου πέρυσι. όταν έχασε με 0-2 από τη Νίκη Βορεινού.
Ο αντιπρόεδρος Δ. Μασλάρης και ο Γ.Γραμματέας Β. Δήμπαλας ασχολούνται εντατικά με την περιποίηση του χλοοτάπητα του γηπέδου, ο οποίος καταπονήθηκε από την μεγάλη κοσμοσυρροή στο "πολιτιστικό αντάμωμα" και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι το χόρτο θα αναζωογονηθεί από τα εντατικά ποτίσματα.

Η ομάδα ετοιμάζεται για το παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ Λυκοστόμου και ο Δ. 'Ατζος εξέφρασε την αισιοδοξία των παικτών για μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι με το Λυκόστομο θα είναι το πρώτο επίσημο μέσα στο γήπεδο των Προμάχων και με δεδομένη την αθρόα προσέλευση κόσμου και δη  γυναικείων υπάρξεων, αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν κλείσει ραντεβού στο Alternative hair studio για ένα φρεσκάρισμα από τα μαγικά ψαλίδια του Παύλου.

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Ν.Νάνος και Σ. Σατζάκης σε συνομιλία που είχαμε πριν λίγο δήλωσαν πανέτοιμοι για το σημερινό φιλικό και ευελπιστούν σε καλή εμφάνιση, ούτως ώστε ο προπονητής να τους επιλέξει στο παιχνίδι του Σαββάτου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...