Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


"Εμείς οι επαγγελματίες της Αλμωπίας, εκπέμπουμε σήμα SOS για την επιβίωσή μας, γιατί η θηλιά της ΑΕΠΙ έχει φτάσει μέχρι το λαιμό μας και είμαστε στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Είναι ένα άλυτο πρόβλημα, το οποίο μας ταλανίζει χρόνια τώρα, και τα δεκάδες  δικαστήρια στα οποία μας σέρνει η ΑΕΠΙ όλο και μας καταδικάζουν.
Παρά τις όμορφες και καθησυχαστικές υποσχέσεις των βουλευτών μας, των υπουργών, ακόμη και του ίδιου του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στους Προμάχους, ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα, ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Είμαστε οικογενειάρχες και παλεύουμε νυχθημερόν να παραμείνουμε στον τόπο μας και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια τις οικογένειές μας. Δεν θέλουμε να μη πληρώσουμε, αλλά ζητούμε από την ιδιωτική εταιρεία, που εισπράττει τα δικαιώματα των καλλιτεχνών, να βρει μια πιο δίκαιη και βιώσιμη λύση ως αναφορά τις συνδρομές μας. Ζούμε στα σύνορα, σε μικρά χωριουδάκια, χωρίς μεγάλους τζίρους και είναι άδικο και παράλογο να μας ζητάει να πληρώνουμε όπως οι συνάδερφοι των μεγαλουπόλεων.
Η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, μας έχει εξουθενώσει και οι περισσότεροι από μας φυτοζωούμε.
 Ζητούμε να διαγραφούν τα πρόστιμα και να επανεξετάσουν οι αρμόδιοι την υπέρογκη χρέωση που μας επιβάλλεται, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω.
Επίσης απευθύνουμε το ύστατο μήνυμά μας προς τους βουλευτές του νομού , να ενεργοποιηθούν άμεσα, με σκοπό την εξεύρεση μιας αποδεκτής λύσης, διαφορετικά ενόψει των επερχόμενων εκλογών , η απάντησή μας θα είναι δυνατή και δεν θα συμφέρει κανέναν.
Από σήμερα και μέχρι τις εκλογές τα μάτια μας θα είναι ανοιχτά και θα μετράμε αντίστροφα, αναμένοντας κινήσεις θετικές προς τον κλάδο μας, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όρθια τα μαγαζιά μας"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...