Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε. ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ & ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΝΙΕΜΒΡΗ

     Οι σύλλογοι και οι ομάδες της ΟΓΕ καταδικάζουν την προσπάθεια κυβέρνησης, ΕΕ και εργοδοσίας να βάλουν στο χέρι την αργία της Κυριακής.
     Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών, μέλος της ΟΓΕ, στηρίζει την απεργία και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο εμπόριο και των αυτοαπασχολούμενων στις 3 Νοέμβρη, την πρώτη Κυριακή δηλαδή που τα εμπορικά καταστήματα ανοίγουν, με βάση τον πρόσφατο νόμο της κυβέρνησης.
    Ανεργία, ωράρια - λάστιχο, μισθοί που εξατμίζονται πριν ο μήνας φτάσει στα μισά, απληρωσιά για ολόκληρους μήνες για τις εργαζόμενες. Φοροληστεία και μειωμένος τζίρος για τις αυτοαπασχολούμενες. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η κατάργηση της Κυριακής αργίας, για να συμβάλει και αυτή με τη σειρά της στην κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων, στην ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων και στο γονάτισμα των μικρών εμπόρων και των αυτοαπασχολούμενων.
      Η θέση των γυναικών της λαϊκής οικογένειας δεν είναι μπροστά στις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων και των μεγάλων εμπορικών κέντρων, από τα εμπορεύματα των οποίων δεν μπορούν να αποκτήσουν τίποτα, μιας και τους λείπει όχι ο χρόνος αλλά τα χρήματα. Η θέση των εργαζόμενων, των άνεργων, των συνταξιούχων, των νέων γυναικών, είναι στον αγώνα για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας.
     Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να πάρουν μέρος στον αγώνα και να προετοιμάσουν την πανελλαδική απεργία στις 6 Νοέμβρη και τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.00’ το πρωί στην Πλατεία ΕΠΟΝ                στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών της Ομοσπονδίας  Γυναικών Ελλάδας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6978921885, 6936116086, 6981825752

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...