Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.


Έγινε στα Τρίκαλα η ορκωμοσία της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών και ακολούθησε κάτι σαν πάρτι, στο οποίο πήγε και ο Υφυπουργός κύριος Δαβάκης.
   Οι σπουδαστές έχουν γαλουχηθεί έτσι ώστε να ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ, όταν τους μιλούν οι ανώτεροί τους, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι (όπως κι η φίλη μου η μαρία που μου το έδειξε) πώς κρατιούνται οι υπόλοιποι και δεν γελούν.  


Ειδικά ο Υφυπουργός και ο άλλος ανώτατος στρατιωτικός έχουν ένα υπομειδίαμα που λίγο θέλει να εξελιχτεί σε νευρικό γέλιο.    Υπάρχει και άλλο βίντεο, με ελαφρώς πιο λάιτ περιπτώσεις, όχι όμως ότι δεν υπάρχουν και εδώ διαμαντάκια, 



όπως ο νεαρός μετά το πρώτο λεπτό και όλες οι απαντήσεις του μέχρι τέλους, ή ένα αγόρι που μιλάει σχεδόν βαριεστημένα σαν κανονικός άνθρωπος (που ευτυχώς είναι - μου φάνηκε ο πιο σκεπτόμενος απ' όλους), ή δύο γυναίκες υπαξιωματικοί που σχεδόν κοροϊδεύουν την κοινωνία, τραβώντας απλώς τα σύμφωνα για να δώσουν την εντύπωση ότι βροντοφωνάζουν.    



ΠΗΓΗ... http://www.lifo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...