Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η HOUSE ΠΑΕΙ ΜΕΓΑΡΟ.

Η house μουσική πάει Μέγαρο!
Η ηλεκτρονική dance μουσική βρίσκει στέγη -στις 27 Νοεμβρίου- στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με live ενορχηστρώσεις, dj's sets από τους Playmen, Dino MFU, Star Motel, Issy (Slickbeats), Dim Chord, V-Sag, Chris IDH και Agent Greg καθώς και live ερμηνείες από την Demy και τους vocalist μεγάλων επιτυχιών της house Yalena, Gabriel (Slickbeats) και Alexandra McKay.

To νέο concept «House Orchestra» εγκαινιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με πρωτοβουλία του Μεγάρου, της Zero10 Records και της Panik Records.

Στις 27 Νοεμβρίου, η νεαρή ποπ σταρ Demy μαζί με vocalist μεγάλων επιτυχιών της house όπως η Yalena, Gabriel (Slickbeats) και Alexandra McKay θα συναντήσουν στη σκηνή του Μεγάρου το νέο αίμα της house και γνωστούς μουσικούς παραγωγούς όπως οι Playmen, Dino MFU, Star Motel, Issy (Slickbeats), Dim Chord, V-Sag, Chris IDH και Agent Greg.

Νωρίτερα, την ημέρα της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί workshop (Ώρα 19:00, Αίθουσα MC2) με είσοδο ελεύθερη.

27 Νοεμβρίου, Ώρα: 21:00, Αίθουσα Banquet, Τιμές: Φοιτητικά: 7 ευρώ, Γενική είσοδος: 15 ευρώ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...