Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Εξέφραζε απόψεις υπέρ της μαριχουάνας στο Facebook και πήρε απροσδόκητη απάντηση
Ο αστυνομικός διοικητής της Νότιας Καρολίνας απείλησε έναν πολίτη με σύλληψη την περασμένη εβδομάδα επειδή έκανε σχόλια υπέρ της χρήσης μαριχουάνας σε ένα ποστ στο Facebook που αφορούσε τη σύλληψη ενός υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών.   Ο αρχηγός Ruben Santiago ανακοίνωσε στη σελίδα της αστυνομίας στο Facebook τη σύλληψη και ότι κατασχέθηκαν 40.000 δολάρια από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.
 Ο χρήστης του Facebook με το όνομα Brandon Whitmer έκανε comment λέγοντας: 
"Ίσως (η αστυνομία) να έπρεπε να συλλάβει αυτούς που σκοτώνουν στα 5 points από το να ασχολούνται με έναν χασικλή που δεν ενοχλεί κανένα. Θα γίνει νόμιμο έτσι και αλλιώς μια μέρα και εδώ". 
  Αυτό που δεν περίμενε είναι μια απάντηση σε μορφή μάλιστα comment από τον ίδιο τον αρχηγό Santiago ο οποίος του έγραψε: "Έχουμε συλλάβει όλους τους βίαιους εγκληματίες στην περιοχή 5 Points. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι τις απόψεις σου και που μας δίνεις λόγους βάσιμης υποψίας να πιστέψουμε ότι είσαι και εσύ εγκληματίας, θα προσπαθήσουμε να σε βρούμε".    Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της Νότιας Καρολίνας επιβεβαίωσε ότι το comment το έκανε όντως ο αρχηγός, όμως δεν είχε σκοπό να απειλήσει τον πολίτη, αλλά να στείλει το μήνυμα ότι όλοι οι εγκληματίες είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας.
 Ο αρχηγός, συνέχισε ο εκπρόσωπος, επικοινώνησε με τον πολίτη ξεκαθαρίζοντας τι εννοούσε. 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...