Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ!



Συγκλονίζει και ξαφνιάζει ευχάριστα η μεγαλειώδης κίνηση νέων και ταλαντούχων καλλιτεχνών της Αλμωπίας, με την δημιουργία μεγάλης συναυλίας, που  σκοπό έχει την ενίσχυση οικογένειας συμπολιτών μας,  μέλος της οποίας  αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
 Οι κεραίες των νέων, οι οποίοι αφουγκράζονται τον παλμό και τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής μας, αντιλήφθηκαν  την δυσχερή θέση, στην οποία βρίσκεται η οικογένεια και έστησαν ένα καλλιτεχνικό γαϊτανάκι, δημιουργώντας μια γέφυρα ελπίδας και αισιοδοξίας πρόθυμοι να συνδράμουν στην ανακούφιση και να γίνουν αρωγοί στον αγώνα για την υγεία και τη ζωή.
Αποδεικνύοντας, ότι πολιτισμός δεν είναι μόνο τα τραγούδια και οι συναυλίες, αλλά πολιτισμός είναι, η στην πράξη βοήθεια των συνανθρώπων μας, διοργανώνουν μεγάλη συναυλία στο κλειστό γήπεδο Αριδαίας (ΦΟΑ), στις 8 Δεκέμβρη κατά τις 20.00 .
Η είσοδος είναι δωρεάν και είναι όλοι καλεσμένοι, για να δώσουν τη θετική ενέργειά τους και παράλληλα με την προσευχή τους να τονώσουν τον αγώνα των συμπολιτών μας.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς, όπου θα μπορεί ο καθένας να ρίχνει μέσα την συνδρομή του για την ανακούφιση της οικογένειας. Δεν έχει σημασία το ποσόν, αλλά η μαζική συμμετοχή και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, "από τα μικρά έρχονται τα μεγάλα".
Για όσους φίλους είναι από μακριά και θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια της μικρής Μαρίας ο αριθμός λογαριασμού στην τράπεζα Πειραιώς είναι :
 GR 7501 7122 4000 6224 0102 77806
Ο δήμος Αλμωπίας ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των αλτρουιστών καλλιτεχνών, για την παραχώρηση του σταδίου και οι νεαροί μουσικοί, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για να ετοιμάσουν μια εκδήλωση, που παρόμοιά της δεν έχει παρουσιαστεί στην περιοχή μας.
Από καλλιτεχνικής άποψης, η βραδιά θα περιλαμβάνει τα πάντα. Από παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα, μέχρι έντεχνο Ελληνικό και ξένο ροκ, καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό ακροατή.
Στην εκδήλωση, την οποία υποστηρίζει εκτός του δήμου Αλμωπίας και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου Αψάλου, θα εμφανιστούν ο βιρτουόζος της ποντιακής λύρας Διογένης, το χαρισματικό  δίδυμο Σταυρούλα-Νίκος , ο γητευτής των κρουστών Λάζαρος Δημητριάδης, ο χρυσολάχτυλος Δημήτρης Χριστόπουλος και ο μάγος των παραδοσιακών κρουστών Δημήτρης Ουσταπασίδης.
Ο πρωτότυπος συνδυασμός των καλλιτεχνών είναι μια "εφ όλης της ύλης" προσέγγιση, μουσικών μονοπατιών, με απώτερο σκοπό την υπέρβαση και το ταξίδεμα των θεατών σε ονειρικούς κόσμους, πολύχρωμων μουσικών ψηφιδωτών. 
Ο Διογένης μας είπε στέλνοντας το μήνυμά του προς όλους: "Αγαπητοί φίλοι, σας προσκαλώ να αποδείξουμε όλοι μαζί, πως τα χρώματα της αλληλεγγύης παραμένουν ανεξίτηλα στη χώρα μας, μέσα στα ξεθωριασμένα χρόνια που ζούμε".
"Είμαστε πανευτυχείς  από την ενθουσιώδη συμμετοχή και συμπαράσταση του κόσμου και ειδικά της νεολαίας,για τον θεάρεστο αυτό σκοπό  και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάει η βραδιά τέλεια" μας δήλωσαν ο Νίκος και η Σταυρούλα. 
Ο Λάζαρος προσκαλεί όλους τους γνωστούς και φίλους του να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση λέγοντας ότι "θα σπάσει τα τύμπανα" από το πάθος του.
Παρόμοιες δηλώσεις και από τον "μαέστρο" Δ. Χριστόπουλο και από τον Δ. Ουσταπασίδη, οι οποίοι μιλώντας με ενθουσιασμό, τονίζουν την ανάγκη, να γεμίσει το στάδιο ασφυκτικά και τα χαμόγελα να αστράψουν, φωτίζοντας τον ουρανό της Αλμωπίας.
Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι συμμετέχοντες στην προσπάθεια, και ειδικά οι νεαροί  καλλιτέχνες, οι οποίοι βάζουν τη ψυχή τους και το χάρισμα, που τους δώρισε ο Κύριος, σε έναν τόσο ιερό σκοπό, μή επιζητώντας τίποτα γι αυτούς,, παρά μόνο την συμμετοχή  και το ζεστό χειροκρότημά μας.
ΔΙΟΓΕΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥΣΙΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΣΤΑΠΑΣΙΔΗΣ








6 σχόλια :

Μπράβο παιδιά..Θα είμαστε όλοι εκεί!!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!! :)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ!

kai oi morfotikoi sylogoi na pane kai na boh8hsoyn to koritsaki.

Ενα μεγαλο μπραβο στον Λαζαρο Δημητριαδη αλλα και σε ολα τα παιδια που δεχτηκαν να κανουν αυτο για την μικρη Μαρια.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...