Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ "ΑΟΡΑΤΟ" ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ.

Magnify Image
Σύντομα θα υπάρχει ένα app για όλους τους μοναχικούς, άτυχους, πολυάσχολους ή κρυψίνους που επιθυμούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των κακοπροαίρετων.
   Το Ιnvissible Girlfriend θα γίνει η σχέση που ποτέ δεν είχες αλλά πρέπει για τους δικούς σου λόγους να παρουσιάσεις.
   Η εφαρμογή θα φροντίσει ώστε να γίνει ένα καλό άλλοθι και όλοι να πιστεύουν πως κάτι ¨παίζει" στην ερωτική σου ζωή ενώ στην πραγματικότητα εσύ μπορείς ανενόχλητος να κάνεις μοναχικές ή πιο ιδιωτικές επιλογές.
   Μηνύματα στο κινητό, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κλήσεις και interaction με τα social media είναι μόνο μερικές από τις παροχές που θα μπορείς να επιλέξεις όταν τα Χριστούγεννα το app κάνει πρεμιέρα.
   Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα και ίσως αλλόκοτα όταν καλείσαι να διαλέξεις τη διαβάθμιση της σχέσης που θες να έχεις.
   Αν θες απλά κάτι που να θυμίζει ενοχλητικό one night stand που επιμένει να σε βομβαρδίζει με μηνύματα τύπου "που είσαι; ενοχλώ", ¨πέρασα υπέροχα χθες" ή "μωράκι πότε θα τα ξαναπούμε;" τότε η υπηρεσία θα φροντίσει με χαμηλό οικονομικό πακέτο να σε προμηθεύσει με τα κατάλληλα για να πείσεις τον περίγυρο για το πόσο μεγάλος εραστής είσαι.
   Δεύτερο στο τιμοκατάλογο έρχεται το λίγο πιο σοβαρό dating που θα σου επιτρέψει μέχρι και το facebook σου να αλλάξεις από it's complicated σε in a relationship! Eδώ θα έχεις και bonus δωράκια ενώ ενίοτε θα δέχεσαι και κλήσεις στις οποίες δε θα χρειαστεί να υποκρίνεσαι πως μιλάς μιας και στην άλλη γραμμή θα υπάρχει το ¨πρόσωπο¨ που θα σου λέει γλυκόλογα. 
  Η τρίτη επιλογή είναι η πιο ακριβή, (ίσως και η πιο τρομαχτική) αλλά αξίζει τα 50$ δολάρια το μήνα. Αφενός με 50$ δολάρια δε βγαίνεις ούτε για ένα δείπνο με μια πραγματική γυναίκα και αφετέρου με αυτό το πακέτο έχεις το πλήρη έλεγχο εσύ. Αποφασίζεις ανάμεσα σε μια συλλογή από πρόσωπα που θα παίξουν το ρόλο της ερωτοχτυπημένης και σκηνοθετείς εσύ το σενάριο και την εξέλιξη της σχέσης, το περιεχόμενο της επικοινωνίας ενώ διαχειρίζεσαι τη καψούρα σου όπως θες. Εννοείται πως εδώ τα δωράκια που θα σου στέλνει η φανταστική σου κοπέλα θα είναι πιο ακριβά και πιο προσωπικά.
Magnify Image
       O εμπνευστής και δημιουργός του app τονίζει πως αυτή η εφαρμογή θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος του ψεύτη που θέλει ίσως να κρύψει μια αποτυχημένη ερωτική ζωή, έχει βαρεθεί τη γκρίνια των γονιών του ή δεν έχει θελήσει να κάνει outing ενώ όλοι τον υποψιάζονται. Παράλληλα υπόσχεται πως μέχρι τις αρχές του νέου έτους πρεμιέρα θα κάνει και ο Invisible Boyfriend καθώς και μια gay friendly version των παραπάνω.
   Τονίζει πάντως πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει και δε μπορεί να αντικαταστήσει μια κανονική σχέση και την επαφή με έναν κανονικό άνθρωπό. 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...