Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

DESIGN ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ.


Αν είναι να φάμε πάλι την αγία τριάδα του junk food, a.k.a cheeseburger - πατάτες - αναψυκτικό, τώρα υπάρχει ένας νέος ιδιαίτερος τρόπος για να πάρουμε το γεύμα μας 'πακέτο'.
Εντάξει, δεν υπάρχει ακόμα ακριβώς, μιας που πρόκειται για μία χρηστική οικολογική συσκευασία take away που πρότεινε η designer Seulbi Kim στα πλαίσια των σπουδών της ως Industrial Designer.
 Οπότε, όχι, τα "Togo Burgers" δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.
   Πραγματικότητα, όμως, θα μπορούσε να γίνει η έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα της φοιτήτριας. Η έμπνευση της ήρθε όταν παρατήρησε πως οι τυπικές χάρτινες σακούλες που σου δίνουν στις μεγάλες εταιρείες fast food ήταν και πολύ άβολες και ασύμφορες για το περιβάλλον.
   Οι περισσότερες δεν έχουν χερούλι, το αναψυκτικό συχνά δεν ισορροπεί στη σακούλα, και πολύς άχρηστος αχρησιμοποίητος χώρος και υλικό που πήγαινε χαμένο (και δημιουργούσε, κατ' επέκταση, περισσότερα σκουπίδια).
   Κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη όταν σήμερα περισσότεροι από 50 εκατομμύρια άνθρωποι την μέρα αγοράζουν έστω κι από ένα burger για το σπίτι, στην Αμερική!
   Η Kim ολοκλήρωσε την ιδέα της μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες.   Μείωσε κατά 50% τον όγκο μιας τυπικής συσκευασίας take away, και για πρώτη φορά έδωσε την δυνατότητα να μπορούν να κουβαληθούν όλα τα καλούδια στο ένα μόνο χέρι! 
  *Πανέξυπνο! 
Magnify Image

Magnify Image




ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...