Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ "MADE IN GREECE".

Ποιές είναι οι επτά εταιρείες που πήραν τα βραβεία Made in Greece

Οι εταιρείες Συστήματα Sunlight, Pharmathen, Κτήμα Βασιλάκη, ΣΙΔΕΝΟΡ, ΓΙΩΤΗΣ, Μελισσοκομική Εταιρεία Αλ. Πίττας είναι οι μεγάλοι νικητές των βραβείων Made in Greece που απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ενώ το Βραβείο Δίολκος έλαβε ο Γιάννης Τσεκλένης.

Τα βραβεία «Made in Greece» θεσπίσθηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.). Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων, οργανισμών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και προσωπικών προσπαθειών που επιτυγχάνουνεξαιρετικές επιδόσεις και δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία στην Ελληνική οικονομία, γι' αυτό και το motto των βραβείων είναι: "Επιβραβεύουμε την Παραγωγή, Αναδεικνύουμε την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα το βραβείο Αγροτικής Αριστείας έλαβε η εταιρεία ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. Α.Ε.- ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και έπαινοι οι εταιρείες Αθηναϊκή Ζυθοποιία και ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας– AGRINO.
Το βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας έλαβε η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT και έπαινοι οι εταιρείες ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΙΔΗ – VITEX και ΚΡΙ ΚΡΙ.
Το Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας έλαβε η ΣΙΔΕΝΟΡ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΑ και επαίνους οι εταιρείες ERMA FIRST ESK ENGINEERING SOLUTIONS S.A. και SingularLogic.
Το Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος έλαβε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ και επαίνους οι εταιρείες APIVITA και KLEEMANN ΕΛΛΑΣ, ενώ το βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος έλαβε η εταιρεία Μελισσοκομική Εταιρεία Αλ. Πίττας και επαίνους οι εταιρείες Μπουτάρης και Υιός και Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισ. Αρβανίτης.
Βραβείο εξαγωγικής Αριστείας απονεμήθηκε στην εταιρεία Sunlight και επαίνους οι εταιρείες Kleemann και Pharmathen ενώ το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας στην εταιρεία Pharmathen και επαίνους έλαβαν οι εταιρείες Αθηναϊκή Ζυθοποιία και ΔΕΛΤΑ.
Οι 6 μεγάλοι νικητές, στις 7 κατηγορίες (η Sunlight έλαβε δύο βραβεία) αναδείχθηκαν από τις 122 υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν από 85 επιχειρήσεις, οργανισμούς και συνεταιρισμούς. Σημειώνεται ότι έπαινοι δόθηκαν στις επικρατέστερες υποψηφιότητες που βρέθηκαν στην τελική φάση ενώ απονεμήθηκαν και τιμητικές διακρίσεις στις αξιόλογες υποψηφιότητες κάθε κατηγορίας βραβείου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δρ. Γεώργιος Αυλωνίτης Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) από το βήμα της εκδήλωσης σημείωσε ότι στόχος πρέπει να είναι η δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Σκορδάς σημείωσε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος είναι ότι δεν έχει πελάτες, επισημαίνοντας « ξεχάσαμε να είμαστε πωλητές και γίναμε αγοραστές και μάλιστα με δανεικά». Ο ίδιος ανέφερε «για να έχουμε πελάτες πρέπει να γίνουμε πωλητές. Πρέπει πρώτα από όλα να γίνουμε χώρα παραγωγής».
Οι χρυσοί χορηγοί των βραβείων ήταν οι εταιρείες Μαρινόπουλος, Χρυσός Οδηγός, Genesis Pharma, Ideal Standard, ενώ οι αργυροί χορηγοί είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Chiquita Ελλάς.
Χορηγοί είναι επίσης ο ΔΕΣΦΑ και ο ΟΤΕ, ενώ τα βραβεία υποστηρίζουν η ΔΕΠΑ και η AUDI.






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...