Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!Μπήκε ο Δεκέμβρης και εν αναμονή της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων, κάθε οικογένεια στήνει και στολίζει το δικό της Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Εμείς σαν ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, σας προτείνουμε να μας στείλετε μια φωτογραφία από το δέντρο σας και θα το αναρτήσουμε διοργανώνοντας έναν πρωτότυπο  διαγωνισμό, που θα αναδείξει το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Οι αναγνώστες θα μπορούν στα σχόλιά τους να ψηφίζουν .
Τις φωτογραφίες θα τις αριθμούμε και ο κάθε ψηφοφόρος, θα μπορεί να γράφει το νούμερο της φωτογραφίας, που του αρέσει περισσότερο. Θα υπάρχει πλήρης ανωνυμία και δεν θα δημοσιευθούν ονόματα.
Περιμένουμε λοιπόν τις συμμετοχές σας στο email  μας, που είναι:
promahiotika.nea@gmail.comΝΟΥΜΕΡΟ 1


ΝΟΥΜΕΡΟ 2


ΝΟΥΜΕΡΟ 3
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...