Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ PAUL WALKER ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ.

Αδύνατο να ταυτοποιηθεί η σορός του Paul Walker από τον ιατροδικαστή
Περιμένουν τα αποτελέσματα από συγκεκριμένες αναλύσεις
Το σώμα του άτυχου ηθοποιού κάηκε σε τέτοιο βαθμό που η ιατροδικαστική υπηρεσία δεν μπορεί να προχωρήσει σε ταυτοποίηση.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής η σορός του Paul Walker, αλλά και του συνεργάτη και φίλου του Roger Rodas δεν μπορούν να αναγνωριστούν και η αυτοψίες θα καθυστερήσουν καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα από τις οδοντικές αναλύσεις.

Ο 38χρονος Rodas που οδηγούσε τη μοιραία Porsche ήταν φίλος του Walker την τελευταία δεκαετία. Οι δύο τους δημιούργησαν το "Reach Out World Wide", ίδρυμα που βοηθούσε μετά από φυσικές καταστροφές, όπως ο πρόσφατος τυφώνας στις Φιλιππίνες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...