Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ...MANCHESTER UNITED!!!

Ο Βούλγαρος που ονομάζεται... Manchester United -Μετά από 10 χρόνια τον δικαίωσε το δικαστήριο

Η τρέλα των οπαδών για την αγαπημένη τους ομάδα δεν έχει όριο. Αλλωστε ως γνωστόν: γυναίκα αλλάζεις, κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Αυτό πάντως που έκανε ο 50χρονος Βούλγαρος, Μαρίν Ζντράβκοφ δεν έχει προηγούμενο.
Ούτε λίγο ούτε πολύ έπαψε να λέγεται Μαρίν Ζντράβκοφ και πλέον ακούει στο όνομα Manchester United. Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό είναι φανατικός οπαδός της θρυλικής ομάδας του Μάντσεστερ και όπως αναφέρει και το Sport24 χρειάστηκε να περιμένει 10 ολόκληρα χρόνια για να δικαιωθεί από τα δικαστήρια της χώρας.
Η απόφαση βγήκε, το τέρας της γραφειοκρατίας ξεπεράστηκε και πλέον ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρει στην ταυτότητά του, αυτό το άκρως περίεργο ονοματεπώνυμο. Ο 50χρονος εργένης από μία μικρή πόλη της βόρειας Βουλγαρίας (Σβίστοφ) στις όχθες του ποταμού Δούναβη, ζει μαζί με την μητέρα του και την αγαπημένη γάτα του, τον Μπέκαμ (τι παράξενο).
Το 1999 στον δραματικό τελικό του Μονάχου, την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν πίσω στο σκορ υποσχέθηκε στον εαυτό του, πως αν τελικά νικούσε την Μπάγερν Μονάχου θα άλλαζε το όνομα του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το θαύμα έγινε και η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολούθησε 10ετή πάλη του Βούλγαρου ποδοσφαιρόφιλου σε δικαστικές αίθουσες, θρησκευτικές αντιλήψεις και το τέρας της γραφειοκρατίας προκειμένου να αποκτήσει το δικαίωμα να μετονομασθεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζντράβκοφ Λεβίτζοφ.
Η ζωή του έγινε ταινία το 2011 με τον σκηνοθέτη Στέφαν Βαλντόμπρεφ να ακολουθεί τον... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ταξίδι ζωής από την γενέτειρα του μέχρι το Ολντ Τράφορντ αλλά και πίσω στη Βουλγαρία.Τιτλοφορείται "Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Σβίστοφ".
Ο οικοδόμος στο επάγγελμα... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζντράβκοφ Λεβίτζοφ έβαλε τα κλάματα όταν αντίκρισε την ιστορική έδρα της Γιουνάιτεντ μολονότι το γήπεδο ήταν άδειο.«Ήταν πολύ συγκινητικό. Σε όλη τη ζωή μου ονειρευόμουν να έρθω στο Μάντσεστερ. Ήταν το πνευματικό μου σπίτι. Όταν περπάτησα στον αγωνιστικό χώρο ξέσπασα σε λυγμούς. Ήταν η σπουδαιότερη στιγμή της ζωής μου. Αν πεθάνω αύριο, θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι η γυναίκα μου, η ερωμένη μου και η οικογένεια μου", τόνισε συγκινημένος ο Βούλγαρος οπαδός των "κόκκινων διαβόλων".
Στο ταξίδι του στην Αγγλία τον περίμενε μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη καθώς συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.Είχε αγαπήσει τον αγγλικό σύλλογο από μικρό παιδί στην πόλη Σβίστοφ όπου γεννήθηκε παρακολουθώντας τα παιχνίδια από την τηλεόραση.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...