Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ".


Φίλες και φίλοι,

Η απόφασή μου να συμπορευτώ με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτριο Μπίνο και το συνδυασμό ¨Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ¨  ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, υπηρετούσε και υπηρετεί τη στάση ζωής που έχω επιλέξει. Μια στάση ζωής που πρεσβεύει ότι για τα πιστεύω σου πρέπει να αγωνισθείς εκ των έσω, παραμερίζοντας ίσως άλλες προσωπικές, οικονομικές ή κοινωνικές προτεραιότητες.
Το δρόμο αυτό της διεκδίκησης και του αγώνα τον επέλεξα από τα νεανικά μου χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι έμεινα « ασυμβίβαστος ».

Φίλες και φίλοι,

Η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός. Η πολιτική δεν είναι άσκηση της εξουσίας. Η πολιτική πρέπει να έχει γνώμονα πάντα και μόνο την ίδια την κοινωνία και τους πολίτες. Η πολιτική οφείλει να υπηρετεί αξίες. Αξίες που υπάρχουν και πολλές φορές χάνονται ή ξεχνιούνται.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτριο Μπίνο, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου και την ανάδειξή μου ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με το συνδυασμό ¨Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ¨ .
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αναφερθεί  κανείς στον άνθρωπο, στον πολιτικό Δημήτρη Μπίνο, γιατί το ήθος του, η πολιτική του συνέπεια, η εντιμότητα και η ικανότητα του, έχουν δοκιμασθεί στο χρόνο και αναγνωρίζονται από φίλους και πολιτικούς «αντίπαλους », αποτελούν δε τα εχέγγυα για την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Εμείς οι νέοι άνθρωποι, που δεν υποθηκεύσαμε τη ζωή μας σε δεσμεύσεις και υποχωρήσεις, έχουμε χρέος να είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες και μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.

Με τιμή

Γεώργιος Ν. Τσιμτσιρίδης
Δ/ντής Κ.Δ.Α.Π. με Α. Δήμου Αλμωπίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...