Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ BONO: "ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ".

Τσίπρας εναντίον Bono

Κριτική στα λεγόμενα του frontman των U2 Bono που είπε στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ότι η Τρόικα πήδηξε την Ιρλανδία αλλά ο λαός τα κατάφερε, άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Δουβλίνο, όπου βρίσκεται για επίσκεψη.
    «Σας είπε τη μισή αλήθεια. Αφορά το πρώτο σκέλος. Η άλλη μισή είναι ότι τα κατάφεραν οι ευρωπαϊκές τράπεζες», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που εξαπέλυσε παράλληλα στην εκδήλωση στην οποία ήταν καλεσμένος, επίθεση εναντίον των ανθυποψηφίων του για την Κομισιόν Γιούνκερ και Σούλτς.
 Τόνισε ακόμη μεταξύ άλλων ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί και πρέπει να αλλάξει την πορεία της Ευρώπης, καθώς, όπως είπε, ο νεοφιλελευθερισμός και η γερμανική ηγεμονία έχουν οδηγήσει την Ε.Ε. σε ένα στρατηγικό αδιέξοδο.
 Παράλληλα, αμφισβήτησε με σειρά στοιχείων την επιτυχία του μνημονίου στην Ιρλανδία και στο Νότο ενώ έστειλε μήνυμα και προς την Α. Μέρκελ, λέγοντας:
  «Δεν δεσμεύει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η υπογραφή της απερχόμενης συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...