Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.


Ακόμη ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνεται στην Π.Ε. Πέλλας

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στις εγκαταστάσεις και επίβλεψε την κατασκευή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών. Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη συνόδευσαν στη διαδικασία της αυτοψίας τα αρμόδια στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Πρόκειται για τους μηχανικούς που σχεδίασαν το έργο, προώθησαν τις διαδικασίες ένταξής του στο ΕΣΠΑ και επέβλεψαν τις εργασίες κατασκευής. Παρόν ήταν επίσης και ο ανάδοχος του έργου.

Έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή και διαρρύθμιση των κτιρίων και τις ημέρες αυτές ολοκληρώνονται οι εργασίες αρχιτεκτονικής τοπίου στο προαύλιο. Σύντομα αναμένεται ο εξοπλισμός του κτιρίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.100.000,00 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2007-2013. Συμμορφώνεται με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας χώρων εκπαίδευσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων για τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση του έργου, όπως και τον ανάδοχο για την ποιότητα της κατασκευής. Το έργο σύντομα θα εγκαινιαστεί και παραδοθεί στην τοπική κοινωνία.



Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα δώσαμε έμφαση στα έργα υποδομής για την παιδεία. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και τη νέα γενιά που είναι το μέλλον της Ελλάδας».  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...