Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ SELFIES.

Ιδού το ραβδί των selfies -Ενα εξάρτημα για τους φανατικούς των αυτοπροσωπογραφιών που κάνει πάταγο [εικόνες]

Το selfie των Οσκαρ, τα selfies χωρίς μακιγιάζ, τα selfies της διαμαρτυρίας ... Το 2014 είναι η χρονιά των αυτοπροσωπογραφιών και όχι άδικα.

Τι θα γινόταν, όμως, αν στην περίπτωση της περίφημης selfie της Ελεν ντε Τζένερις, στην τελετή των Οσκαρ, όλοι οι διάσημοι που «στριμώχθηκαν» σε ένα πλάνο κινητού, δεν χωρούσαν έτσι όπως η παρουσιάστρια επέκτεινε το χέρι της;

«Πάρτε το ύψος που το χέρι σας δεν έχει!», λένε οι δημιουργοί του (sold out) Zuckerberg Selfie Stick -το ραβδί των selfies-το οποίο περιλαμβάνει μια «αντιολισθητική λαβή από μαλακό αφρώδες υλικό», όπως γράφουν οι κατασκευαστές και που σύμφωνα με την Independent, σκοπό έχει να βγάζει φωτογραφίες «από οπουδήποτε χωρίς να ενοχλήσετε κανέναν ξένο».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...