Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Κατασκεύασαν σύστημα για καταιγίδες «κατά παραγγελία»

Καταιγίδες κατά παραγγελία θα προκαλεί σύστημα με ακτίνες λέιζερ που κατασκεύασαν ερευνητές από τα πανεπιστήμια της Φλόριντα και της Αριζόνα. 

  Πρόκειται για σύστημα που βομβαρδίζει τα σύννεφα και ενεργοποιεί τα θετικά φορτισμένα σωματίδια τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, μία ακτίνα λέιζερ θα κατευθύνεται προς τα σύννεφα και μια δεύτερη θα μεγιστοποιεί την ισχύ του συστήματος και θα προστατεύει την πρώτη ακτίνα από το να αποδυναμωθεί κατά την πορεία της προς τα σύννεφα.

 Αυτή η εφεύρεση αναμένεται να βοηθήσει περιοχές που υποφέρουν από ξηρασία. Το ζήτημα τώρα είναι να βρεθεί και ο τρόπος που οι ειδικοί θα βρίσκονται τόσο κοντά στα σύννεφα ώστε να μπορούν να προκαλούν την καταιγίδα, χωρίς να κινδυνεύουν από τους κεραυνούς. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...