Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ


 Τους Προμάχους επισκέφτηκε πριν λίγο ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από πολλά στελέχη του συνδυασμού του .
Ο κύριος Μπίνος αφού πήγε στα εκλογικά τμήματα και χαιρέτησε τους εκλογικούς λειτουργούς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την νικηφόρα έκβαση της ψηφοφορίας  για τον συνδυασμό του.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα κατάμεστα από κόσμο καφέ του χωριού  και χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους που τον υποδέχτηκαν με ευχές για καλή επιτυχία.














4 σχόλια :

ρε παιδια στους προμάχους γυναικα πρόεδρο έχετε και απο όσο ξερω ειναι ξανα υποψήφια με τον κ Μπινο αλλα σε καμια φοτο δεν ειναι παρον ....μηπως σημαίνει κατι αυτο?

Ο παρών- Η παρούσα-Το παρόν. ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙΣ.

απο οτι ξερω η προεδρος ειναι κ μητερα μικρων παιδιων γιαυτο κυριε 3.05 ασχολησου με κατι αλλο και οχι με το αν βγαινει φωτο η προεδρος οταν την χρειαζομαστε ειναι παντα παρων

αφου ειναι ο αντρας της στην φωτογραφια, αυτη βγηκε ποτε καπου ???

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...