Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΤΕΡ

Σοκαριστική καμπάνια: Φωτογραφίζουν όσους λιποθυμούν στο δρόμο από το αλκοόλ και τους κάνουν πόστερ [εικόνες&βίντεο]

Η Ιαπωνία είναι μία από τις χώρες με τους πιο σκληρά εργαζόμενους στον κόσμο.
Έτσι, στο τέλος της εβδομάδας, οι Ιάπωνες άνδρες και γυναίκες αφήνουν τα μαλλιά τους κάτω και ξεχύνονται στα μπας με πολύ αρνητικές συνέπειες: κοιμούνται μεθυσμένοι σε διάφορα σημεία των πόλεων.
Ετσι, τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου μπορείτε να βρείτε χιλιάδες ανθρώπους να κοιμούνται στους δρόμους. Στο Τόκιο, αυτό θεωρείται φυσιολογική συμπεριφορά, έτσι το προσωπικό ενός μπαρ αποφάσισε να αντιμετωπίσει το ζήτημα.



Η ιδέα ήταν να μετατρέψουν τους μεθυσμένους σε καμπάνια κατά του αλκοόλ. Αρχισαν λοιπόν να φωτογραφίζουν τους ανυποψίαστους... κοιμώμενους και με το υλικό που συγκέντρωσαν τοποθέτησαν τις πινακίδες σε ευδιάκριτα σημεία στους δρόμους του Τόκιο, στο πλαίσιο της καμπάνιας τους #nomisuig', που στα γιαπωνέζικα δηλώνει όσους ήπιαν πάρα πολύ.
Ενας εκπρόσωπος του μπαρ Taocho, ανέφερε σχετικά: «Οι Ιάπωνες έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα του χιούμορ και με αυτό τον τρόπο τους λέμε να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους».







ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...