Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ - ΜΑΡΙΑ ΦΑΦΚΑ

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας
Η Μαρία Φάφκα, μαθήτρια της Γ' Τάξης είναι η νικήτρια του διαγωνισμού καλύτερης φωτογραφίας με θέμα τη φωτογράφηση ενός τοπίου.
 Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός προκηρύχθηκε στα πλαίσια της διοργάνωσης στο Γυμνάσιο Προμάχων της "Ημέρας Επαγγελμάτων" τον περασμένο Δεκέμβριο.
 Ο φωτογράφος κ. Παντελίδης Νικόλαος (STUDIO PANTELIDIS), ο οποίος ήταν μεταξύ των εισηγητών της ημερίδας, πρότεινε τη διοργάνωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού για τους μαθητές της Γ' τάξης προσφέροντας ως έπαθλο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

 Η επιλογή της φωτογραφίας που βραβεύτηκε έγινε από το Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Προμάχων λαμβάνοντας υπόψη και την εισήγηση του φωτογράφου κ. Παντελίδη. Η επίδοση του "επάθλου" στη νικήτρια έγινε από τον διευθυντή του σχολείου κ. Ευστάθιο Πασόη.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας αξιόλογες φωτογραφίες, όσο και στον κ. Νίκο Παντελίδη για τη γενναιόδωρη προσφορά του.


Το σύνολο των φωτογραφιών που κατέθεσαν οι συμμετέχοντες μαθητές στο διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net.

Δείτε τις υπόλοιπες συμμετοχές:

ΜΑΡΙΑ ΒΑΤΣΗ
ΡΑΦΑΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΡΕΛΛΑ
ΕΥΡΥΑΝΘΗ ΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΜΗΤΣΑΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΑΤΟΥ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...