Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2014: Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ



Με το θηρίο της γραφειοκρατίας καλούνται να παλέψουν για άλλη μια φορά οι φοιτητές και οι οικογένειές τους, προκειμένου να εισπράξουν το πολυπόθητο και πολύ απαραίτητο, στα χρόνια κρίσης που διανύουμε, φοιτητικό στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ.
Έχοντας καταθέσει ΟΛΑ τα έγγραφα και δικαιολογητικά, που τους ζητήθηκαν στις προσδιορισμένες από το υπουργείο ημερομηνίες, και έχοντας περάσει πάρα πολλές ημέρες από την κατάθεσή τους, αναμένουν από ημέρα σε ημέρα να μπουν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό τους.
Αντ αυτού, παίρνοντας τηλέφωνο στην αρμόδια ΥΔΕ, έκπληκτοι πληροφορούνται, ότι θα χρειαστεί να καταθέσουν και νέα δικαιολογητικά. Συγκεκριμένα, τους ζητείται και το εκκαθαριστικό του οικονομικού έτους 2013, που βγαίνει αυτές τις ημέρες. Στις εύλογες διαμαρτυρίες τους, ότι κάποιοι δεν το έχουν ακόμη, και ότι τους ζητήθηκε το εκκαθαριστικό του 2012 αν δεν είχαν του 2013, η απάντηση είναι ορθή-κοφτή, ότι χρειάζονται και το καινούριο.
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει, νέα ταλαιπωρία, και εκ νέου αναμονή για την τελεσφόρηση της όλης διαδικασίας.
Πλέον οι ενδιαφερόμενοι είναι εξοργισμένοι με την απάνθρωπη στάση από πλευράς υπουργείου, και έχοντας χάσει την ελπίδα τους, για την σύντομη είσπραξη του τόσο τονωτικού για την οικογενειακή οικονομία επιδόματος, ετοιμάζονται να μπούν για άλλη μια φορά στα γρανάζια του γραφειοκρατικού συστήματος, ελπίζοντας μόνο στο θεό. 

Τα "Προμαχιώτικα Νέα" ενημέρωσαν με email  τους τοπικούς βουλευτές για το θέμα, τονίζοντάς τους την αγανάκτηση που έχει κυριεύσει τις εκατοντάδες οικογένειες των δικαιούχων και αναμένουν την απάντησή τους για το τί πρόκειται να πράξουν, για να καμφθεί αυτός ο παράλογος σκόπελος.


email to:

 pressoffice-ypaat-mailbox [pressoffice-ypaat-mailbox@hq.minagric.gr]

stamenitisdionisis@yahoo.gr

dtzamtzis@yahoo.gr

Καλημέρα. Θα ήθελα να σας μεταφέρω την αγανάκτηση των γονέων και των φοιτητών για την ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ ΚΟΡΟΙΔΊΑ ΠΟΥ YΦΊΣΤΑΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΊΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΎ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΎ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ.
Ενώ έχουν καταθέσει ΟΛΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν, και αναμένουν την κατάθεση του επιδόματος, σε σημερινή (10/7/2014) επικοινωνία  που είχαν με τη ΥΔΕ στην Έδεσσα, έκπληκτοι πληροφορήθηκαν , ότι θα πρέπει να προσκομίσουν και το εκκαθαριστικό του οικ.έτους 2013!!!
Αυτό είναι η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και αποκαλύπτει την μεγάλη γραφειοκρατική κοροιδία προς τους πολίτες, που έχοντας φτάσει στα όρια των αντοχών τους, πλέον είναι εξοργισμένοι.
Ερωτάστε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.
Αναμένω απάντηση, για να ενημερωθεί ο κόσμος από την ιστοσελίδα μας.


Προμαχιώτικα Νέα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...