Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 6ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ARIDAIA NEWS"


Κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος της νέας σύγχρονης εφημερίδας "Aridaia news" και ήδη βρίσκεται σε κεντρικά σημεία των Προμάχων, όπου μπορείτε να την προμηθευτείτε.

Πλούσια θεματολογία με πολλές ειδήσεις από όλο το φάσμα της επικαιρότητας και πολλά εξόχως ενδιαφέροντα άρθρα.
Δεσπόζουν το άρθρο του Γ. Σηφάκη για την άρδευση, η νέα ΚΑΠ, οδηγίες για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, συνέντευξη με μέλη του ΦΟΑ, αρθρογραφία της Β. Ρούμελη και ένα άρθρο-παρέμβαση του Σ. Βαβειάδη για δημιουργία εξειδικευμένης Αντιδημαρχίας. Φυσικά υπάρχει και το καθιερωμένο ρεπορτάζ από τις ομάδες της επαρχίας και όχι μόνο. 

Η εφημερίδα έχει βρει το δρόμο της, έχει πιάσει τον παλμό του αναγνώστη και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εβδομαδιαίας ενημέρωσης 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...