Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο Ταρζάν πάει διακοπές στην Ελλάδα.
.Καθώς γυρίζει από δω κι από κει κάποια στιγμή βρίσκεται σε ένα χωριό κι έρχεται φάτσα κάρτα με ένα τσοπάνη!...Καθώς τον βλέπει ο τσοπάνης με το τιγρέ μισοφόρι τον ρωτά? - Τι σαι συ ωρέ? - Ο Ταρζάν, του λέει... - Και τι κάνεις εδώ, ωρέ?? - Διακοπές!!!!! - Και τι δουλειά κάνεις, ωρέ??? - Εγώ???... Μιλάω με τα ζώα!!! - Σοβαρά? Μωρ' τι μας λες? Δεν προλαβαίνει καλά καλά να το πει και έρχεται μπροστά απ' τον Ταρζάν ο σκύλος του τσοπάνη: - Γουφ,γουφ!!! κάνει ο σκύλος... - Γουφ , γαβ, γαβ, γουβ... κάνει ο Ταρζάν.... - Γαβ, γαβ, γαβ, γουβ!!! Κάνει ο σκύλος.... - Τι γίνεται μωρέ εδώ? Τον ρωτάει ο τσοπάνης τον Ταρζάν... - Ο σκύλος σου φίλε μου έχει παράπονα... - Τι παράπονα, ωρέ? - Μόλις μου πε ότι τον κακομεταχειρίζεσαι, τον αφήνεις νηστικό, τον βρίζεις, τον πετάς έξω το χειμώνα με το κρύο....... Με τσαντίλα ο τσοπάνος αποφεύγει να απαντήσει... Καθώς προχωράνε προς τη στάνη του τσοπάνη σκάει μύτη η γάτα του τσοπάνη: - Νιάου, νιαρρρρρ, νιάου η γάτα.... - Νιαρ, νιαρ, νιαρ, νιάοουουουου, ο Ταρζάν... - Ξανά νιάου, νιάου, νιάου η γάτα... Πετάγεται πάλι ο τσοπάνης και ρωτάει: - Τι έγινε πάλι? - Η γάτα σου φίλε μου έχει παράπονα.... - Τι παράπονα? - Μου πε ότι την κακομεταχειρίζεσαι, την κλωτσάς, την αφήνεις νηστική, τη βρίζεις, σκουπίζεις τα πόδια σου πάνω της.......... Ρε τον μόρτη, πώς τα βρίσκει όλα αυτά? Αναρωτιέται ο τσοπάνης. Τέλος πάντων μπαίνουν μέσα στη στάνη και βλέπουν την κατσίκα: - Μπεεεεεεεε!!!! Η κατσίκα.... - Μπεεεεε!!!!! Ο Ταρζάν... - Μπεεεεε!!! Η κατσίκα.... - Μπεεεεε!!! Ο Ταρζάν... Πετάγεται κι ο τσοπάνης και φωνάζει: - Μην την ακούς αυτήν!! Είναι ψεύτρα!!!!!Αυτή μου την έπεσε πρώτη!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...