Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

"Επιχειρώ": Διασυνοριακό πρόγραμμα των δήμων Έδεσσας και Καβάνταρτσι


Έδεσσα 23.11.2016

Ο Δήμος Έδεσσας και ο Δήμος Καβαντάρτσι έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του BIC οι οποίες οργανώνονται το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου με έναρξη την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας.
 Οι εκδηλώσεις οργανώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος "Business Informative, Innovative Centre and MICE Actions" funded by the European Union and by National Funds of the Participating Countries under the IPA Cross Border Programme 2007-2013. Αναλυτικά το πρόγραμμα αφορά την δημιουργία δύο Κέντρων Επιχειρηματικής Πληροφόρησης & Καινοτομίας, Δράσεις Συναντήσεων, Ταξιδίων Κινήτρων, Συνεδρίων, Εκθέσεων με στόχο την ενίσχυση της διασυνοριακής συνεργασίας, της εκπαίδευσης και της προώθησης της επιχειρηματικής κουλτούρας, της επιχειρηματικότητας, του επιχειρηματικού τουρισμού μέσα από δράσεις συναντήσεων, ταξιδίων κινήτρων, συνεδρίων και εκθέσεων με στόχο την ενίσχυση των επιχειρηματικών διασυνοριακών συναλλαγών.
 Το τριήμερο που ακολουθεί οργανώνονται πολλά στρογυλλά τραπέζια προκειμένου οι συμμετέχοντες να δούν τις νέες προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην διασυνοριακή ζώνη  και την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας από ένα συνδυασμό φορέων. Η τοπική αυτοδιοίκηση θέλοντας να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη της σημασίας της στην βιώσιμη ανάπτυξη συμμετέχει στο πρόγραμμα με μια σειρά δράσεων.
 Το συνολικό ύψος τους προγράμματος είναι 307.671,00€ εκ των οποίων ο Δήμος Έδεσσας 123.675,00€. Επικεφαλής του έργου είναι ο Δήμος Καβαντάρτσι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...