Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η GOOGLE ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

Στο δικαστήριο η Google για υπόθεση υποκλοπών

Αμερικανικό δικαστήριο, απέρριψε μόλις την έφεση της Google και προχωράει στην εκδίκαση υπόθεσης που αφορά σε παραβίαση του νόμου περί υποκλοπών, αφού κατά την περίοδο 2008 - 2010, κι ενώ δημιουργούσε το Street View, η Google παρενέβη σε ιδιωτικά ασύρματα δίκτυα, συλλέγοντας χιλιάδες προσωπικά δεδομένα όπως email και passwords.

    Όπως αναφέρει το BBC, επικαλούμενο δημοσίευμα της USA Today, το 2011, οι δώδεκα διαφορετικές μηνύσεις πολιτών, συνενώθηκαν σε μία και πλέον οι ενάγοντες αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση στο ανώτατο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνιας για την εκδίκασή της.

   Παράλληλα, σύμφωνα με το Reuters, η Google -που είχε απολογηθεί δημόσια για την υπόθεση το 2010- έχει ήδη συμφωνήσει να πληρώσει 7.000.000 δολάρια για τη διευθέτηση έρευνας, σχετικά με το θέμα, που εκτείνεται σε 38 πολιτείες των ΗΠΑ. 
Ο διακανονισμός υποχρεώνει την εταιρεία να καταστρέψει τα δεδομένα που συνέλεξε "ακούσια" στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα εκρεμούν ακόμα υποθέσεις για το ίδιο περιστατικό, σε 30 ακόμα χώρες του κόσμου.



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...