Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τι μπορείς να αγοράσεις σε κάθε χώρα του κόσμου με ένα δολάριο; [εικόνα]

Πόση αξία έχει τελικά ένα δολάριο; Μπορεί στις ΗΠΑ να φτάνει για να παρκάρεις μόλις μία ώρα στο δρόμο, ωστόσο σε άλλες χώρες, είναι αρκετό για να σε κρατήσει χορτασμένο μία ολόκληρη ημέρα.

Σε αυτό το έξυπνο infographic που δημιούργησε η εταιρεία When on Earth σε συνεργασία με το Lonely Planet, παρουσιάζει όλα τα πράγματα που μπορεί να αγοράσει κανείς σε διάφορες χώρες του πλανήτη με ένα μόνο δολάριο.

Σύμφωνα με το infographic, ένα δολάριο είναι αρκετό για να αγοράσει ένα μπουκάλι φτηνό κρασί στην Ιταλία και απεριόριστο γεύμα με ρύζι στην Ινδία, ενώ στις Φιλιππίνες είναι αρκετό για ένα μασάζ 30-45 λεπτών και στις Φερόες Νήσους για ένα κουτάκι τσίχλες.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...