Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΝΕΑΡΗ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Magnify Image

Συνελήφθη 58χρονος στα Γρεβενά, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε σε ηλικιωμένους άνδρες μία 28χρονη αλλοδαπή με διανοητικά προβλήματα.

   Η κοπέλα, η οποία τελούσε υπό καθεστώς πλήρους δικαστικής συμπαράστασης, είχε εξαφανιστεί από τις 5 Ιουλίου. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, ο 58χρονος άντρας υπό την απειλή βίας την εξανάγκασε να διαμείνει στο σπίτι του, όπου και τη βίαζε επανειλημμένα. Παράλληλα, την εξέδιδε σε ηλικιωμένους έναντι χρηματικής αμοιβή σε Γρεβενά και Φλώρινα.

   Η νεαρή εντοπίστηκε χθες βράδυ από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, όπου και οδηγήθηκε στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας.

   Σε βάρος του δράστη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σωματεμπορία, βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια και εντός των ημερών θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών.




 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...