Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ



Ξεκινάει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας και η ομάδα του ΑΣ Πρόμαχοι θα ταξιδέψει αύριο Κυριακή 21/9  στην ορεινή Παναγίτσα της Έδεσσας, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.


Οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά μας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία της ομάδας, βασιζόμενοι στην επίπονη και σκληρή προετοιμασία που υπεβλήθησαν και στο άριστο κλίμα που επικρατεί σε όλες τις τάξεις του συλλόγου.

Ευελπιστούν σε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση για την περαιτέρω πολύμηνη πορεία στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Παναγίτσας αποτελεί γρίφο, γιατί δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εφέτος και οι Προμαχιώτες θα παρατάξουν, πλήρη ετοιμοπόλεμη ενδεκάδα με σκοπό να παίξει τη μπάλα που γνωρίζει, θα χτυπήσει το παιχνίδι  και ό,τι βγεί.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30 και θα διαιτητεύσουν οι Τετραγώνης, Τρυψιάνης και Σιώνης.  

Στο περιθώριο του αγώνα, θα γίνει το ποδοσφαιρικό "μνημόσυνο" του Χρήστου Τζιβάνη (Σαργκάνη), ο οποίος έχασε τη ζωή του στο γήπεδο της Παναγίτσας, αγωνιζόμενος με την τότε ομάδα των Προμάχων, υπερασπιζόμενος την εστία του ΑΣ.

Όπως μας ενημέρωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βασίλης Δήμπαλας, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αρχή του αγώνα, ενώ θα κατατεθούν λουλούδια στην εστία, όπου εξέπνευσε ο ηρωικός γκολκίπερ των Προμάχων, με το όνομα του οποίου έχει μετονομαστεί το κοινοτικό γυμναστήριο του χωριού.

Τα "Π. Ν." θα βρεθούν στο επίκεντρο και θα ενημερώσουν όπως μόνο αυτά γνωρίζουν, με εκτενές  ρεπορτάζ και πολλές  λεπτομέρειες.


ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...