Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

"MY HERO"

«My hero»: Το φιλμ για τους κινδύνους του διαδικτύου από έλληνες μαθητές που διακρίθηκε στην Ευρώπη [βίντεο]

Το βίντεο που δημιούργησε η κινηματογραφική ομάδα του Γυμνασίου Μελεσών του νομού Ηρακλείου Κρήτης, γύρω από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο, διακρίθηκε πανευρωπαϊκά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretapost.gr, το φιλμάκι των μαθητών από την Κρήτη ήρθε δεύτερο σε ψήφους στην Ευρώπη, γεγονός που σημαίνει πως τα παιδιά θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για την παρουσίασή του.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Ιουνίου, η εν λόγω ταινία βγήκε 10η στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιντεομουσεία 2014.

Σύμφωνα με το σενάριο μια μαθήτρια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την οικογένειά της και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Και ενώ στο σχολείο δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν καταφεύγει στο διαδίκτυο, όπου ένας εικονικός φίλος που τον αποκαλεί «my hero» και νομίζει πως είναι συνομήλικός της, την παρηγορεί...



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...