Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας πραγματοποίησαν συντήρηση του μονοπατιού από την πλατεία του Αετοχωρίου προς τις κορυφές του Πινόβου. Κατά την συντήρηση καθαρίστηκε το μονοπάτι από χόρτα και κλαδιά και ενισχύθηκε η σηματοδότησή του(φωτο).

Οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται αυτή την Κυριακή 12 Οκτωβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία από το χωριό Νότια στην κορυφή Δοκάρι, η οποία ενώνει το όρος Πίνοβο και το όρος Τζένα.

Επίσης στις 17-18 και 19 Οκτωβρίου ο σύλλογος πραγματοποιεί εξόρμηση για τα μέλη και τους φίλους του στο Bansko της Βουλγαρίας.
Η τιμή κατά άτομο είναι 100 ευρώ και περιλαμβάνει την μεταφορά από Αριδαία στο Bansko και επιστροφή καθώς και τη διαμονή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων με πρωινό.

Τηλέφωνα για πληροφορίες:

Ιωαννίδης Ισίδωρος: 6976979137
Μυλωνας Αλέξανδρος: 6945425524




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...