Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟΨΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Στα... δύσκολα απόψε Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ

Μετά την «μάχη» του Ολυμπιακού στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους την περασμένη Τρίτη, απόψε τρεις ελληνικές ομάδες παίρνουν την σκυτάλη στο Γιουρόπα Λιγκ.

Με έναν βαθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια του 5ου ομίλου, τα περιθώρια πρόκρισης στους «32» έχουν στενέψει για τον Παναθηναϊκό. Όμως μια ΝΊΚΗ απόψε επί της Αϊντχόφεν στην κατάμεστη Λεωφόρο (20:00, Novasports 2) μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Οι «πράσινοι» θα πιάσουν τους Ολλανδούς στους τέσσερις βαθμούς υπερτερώντας παράλληλα σε ισοβαθμία, πιθανότατα θα ξεπεράσουν την Εστορίλ που έχει δύσκολο ματς στη Μόσχα και θα έχουν πολύ μεγάλη τύχη για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση με τα κατάλληλα αποτελέσματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Θετικό για τον Αναστασίου ότι θα παίξει με Μπεργκ και Σίλντενφελντ.

Την ίδια ώρα στην Τρίπολη θα διεξαχθεί το πιο ιστορικό ματς για την πόλη. Τεράστια σημασία έχει για τον Αστέρα Τρίπολης η αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων (20:00, Novasports 1). Ολόκληρη η Τρίπολη έχει φορέσει τα καλά της, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που φιλοξενείται μία ομάδα τέτοιου μεγέθους στην Αρκαδία και οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη επιθυμούν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση, γράφοντας με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στην ιστορία του συλλόγου και κάνοντας την Αρκαδία ξακουστή σε ολόκληρη την Ευρώπη για άλλη μία φορά. Ωστόσο, το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς τη φετινή σεζόν τα «σπιρούνια» μετρούν μόλις μία ήττα τη φετινή σεζόν σε επτά εκτός έδρας αγώνες στη διοργάνωση, αλλά ο Αστέρας έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες και θα παλέψει για το καλύτερο.

Τέλος, πιο αργά από όλους ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία με απουσίες στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αν και η καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκα του... έχει πάρει τα μυαλά. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην Ευρώπη, έχοντας παράλληλα το μυαλό του και στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα (χωρίς Μακ, Ρατς, Σκόνδρα, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι στα όριά τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια (εξαιτίας του περιορισμένου ρόστερ). Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τη Φιορεντίνα εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων (22:05, ΑΝΤ1).



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...